Αρχική » Camping Καλάνδρας » campings » ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ » Camping Καλάνδρας

Camping Καλάνδρας

Camping Καλάνδρας, CAMPING. campings σε ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, Ελλάδα Καλάνδρα Χαλκιδική, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, Ελλάδα
39.96586718671777 23.36428415775299
Καλάνδρα Χαλκιδική, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, Ελλάδα (Χάρτης περιοχής)

Στην χερσόνησο της Κασσάνδρας Χαλκιδικής 109 Km από τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται το Camping Ποσείδι Καλάνδρας.
Το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα σε χώρο όπου το πεύκο ενώνεται με την θάλασσα δίνει μια ξεχωριστή αίσθηση ελευθερίας .
Το Camping διαθέτη 170 θέσεις οργανωμένες σε μια έκταση 300.000 τ.μ.  και μια τεράστια παράλια 1200μ..

Διαθεσιμότητα

Πότε θα θέλατε να μείνετε στο Camping Καλάνδρας;


1 Υπηρεσία, 2 Ενήλικες (Αλλαγή)
Υπηρεσίες
Υπηρεσία 1 Ενήλικες
Παιδιά
Υπηρεσία 2 Ενήλικες
Παιδιά
Υπηρεσία 3 Ενήλικες
Παιδιά
Υπηρεσία 4 Ενήλικες
Παιδιά
Υπηρεσία 5 Ενήλικες
Παιδιά
Υπηρεσία,Υπηρεσίες,Ενήλικας,Ενήλικες,Παιδί,Παιδιά

Παροχές camping

κρεπερί, καφετερία, Ρεσεψιόν 24 ωρών, μίνι μάρκετ, Παιδική χαρά, Γήπεδο τέννις, Γήπεδο μπάσκετ, Ιδιωτική παραλία

Χάρτης περιοχής

Camping Καλάνδρας CAMPING, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, Ελλάδα
39.96586718671777 23.36428415775299

Πολιτική Camping

ΆφιξηΑπό ώρα 14:00
ΑναχώρησηΈως ώρα 12:00
Περίοδος λειτουργίαςΚαθ' όλο το έτος
Ακύρωση κράτησηςΜπορείτε να ακυρώσετε μία κράτηση ως και 15 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης. Ανάλογα της πολιτικής του Camping ίσως χρεωθείτε ένα ποσό για την ακύρωση. Ανατρέξτε στους όρους χρήσης για περισσότερες πληροφορίες.
Όροι και προϋποθέσεις

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΚΗΝΩΝ

 

1.  Ο κατασκηνωτής κατά την Είσοδο του στο Camping υποχρεούται να παραδίδει το Διαβατήριό του ή την Ταυτότητά του.

2. Την ημέρα Αναχωρήσεως ο Πελάτης έχει δικαίωμα να παραμείνει στο ενοικιαζόμενο χώρο μέχρι την 14:00 ώρα. Σε περίπτωση καθυστέρησης της αναχωρήσεώς του πέραν της καθορισμένης αυτής ώρας υποχρεούται να καταβάλλει εάν παραμείνει το αντίτιμο της διανυκτέρευσης .

3.  Κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας από 14:30 – 17:00 και από 24:00 -07:00, ο κάθε Κατασκηνωτής είναι υποχρεωμένος να μην διαταράσσει την ησυχία των άλλων.

4. Οι Κατασκηνωτές είναι υποχρεωμένοι να προσέχουν ώστε να μην προκαλούν ζημίες στις εγκαταστάσεις ή στο εξοπλισμό . Ιδιαίτερα παρακαλούνται οι Κατασκηνωτές να προσέχουν το γκαζόν . Σε περίπτωση που προκληθεί ζημία στις εγκαταστάσεις ή στον εξοπλισμό με υπαιτιότητα του πελάτη , υποχρεούται στην καταβολή του αντίτιμου της προσκληθείσας ζημίας .

5.  Η εξωτερική πόρτα εισόδου κλείνει ΑΥΣΤΗΡΑ στις 24:00 ακριβώς και ανοίγει στις 7:00. Κατά τις ώρες 24:00 -07:00 απαγορεύεται η κίνηση παντός οχήματος εντός του Camping (Αυτοκίνητο –Μοτοσικλέτα – Ποδήλατο ). Από τον κανόνα δεν εξαιρείται κανείς ακόμα και εάν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος .

6. Επισκέψεις επιτρέπονται μόνο κατόπιν αδείας από την Reception (υποδοχή) του Camping και ύστερα από την παράδοση της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου . Η παραμονή στο χώρο του Camping δεν πρέπει να υπερβαίνει τις δυο 2 ώρες και ο αριθμός   των ατόμων να είναι το δυνατό περιορισμένος . Μετά το δίωρο και μέχρι 6 ώρες χρεώνεται με τιμή διημέρευσης και μετά 6 ώρες και μέχρι 24 ώρες με τιμή διανυκτέρευσης .

7. Τα σκυλιά πρέπει να είναι δεμένα και να φορούν φίμωτρο . Η ελεύθερη διακίνησή στο Camping και ιδιαίτερα στο παραλιακό χώρο απαγορεύεται αυστηρά (απαγορεύεται αυστηρά να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα στο χώρο του Camping). Σε περίπτωση που ο σκύλος ενοχλεί πρέπει αμέσως να απομακρυνθεί.

8. Η μεγίστη ταχύτητα τροχοφόρων εντός του Camping είναι 10 Km. Στο οδηγό αυτοκίνητου που θα κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα , θα αφαιρείται η Κάρτα Εισόδου και δεν θα του επιτρέπεται πλέον η Είσοδος στο Camping. Απαγορεύεται επίσης η Είσοδος σε οδηγό Αυτοκίνητου που κατά την εκτίμηση του Φύλακα έχει καταναλώσει ποσότητα Αλκοόλ ή άλλων ουσιών .

9.Η φωτιά στο ύπαιθρο για ψήσιμο ή για άλλους σκοπούς , απαγορεύεται αυστηρότητα εκτός αν υπάρχει η κατάλληλη συσκευή.

10.Η Διεύθυνση του Camping δεν είναι υπεύθυνη για απώλεια αντικειμένων λόγω κλοπής ή φθοράς . Οι Κατασκηνωτές πρέπει να φροντίζουν οι ίδιοι για την φύλαξη της ιδιοκτησίας τους . Αντικείμενα αξίας μπορούν να δοθούν για φύλαξη στην Διεύθυνση του Camping όπου υπάρχει χώρος ασφαλείας .

11. Η Διεύθυνση του Camping απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για βλάβη –κλοπή –ζημία- φωτιά που προκαλείται στην Σκηνή εντός του χώρου του  Camping κατά την περίοδο λειτουργίας η ΦΥΛΑΞΗΣ που προέρχεται από τρίτο πρόσωπο ή καιρικά φαινόμενα (πλημμύρα –κεραυνούς –φωτιά –πτώση δένδρου).

12. Η διακίνηση των ποδηλάτων εντός Μονάδας καθορίζεται από 09:00 – 14:00 και από 17:00 -21:00. Παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνούν ανάλογα για την εφαρμογή του ωραρίου.

13. Η θέση στην οποία τοποθετείται η σκηνή υποδεικνύεται αποκλειστικά από το προσωπικό του Camping. Επίσης απαγορεύεται η αλλαγή θέσεως χωρίς την προηγούμενη έγκριση της RECEPTION (υποδοχής).

14. Παρακαλούμε δείξτε ιδιαίτερη ευαισθησία στους κοινοχρήστους χώρους (W.C., ΝΤΟΥΖ, κ.λ.π.) και μην καταναλώνετε άσκοπα ζεστό νερό και ρεύμα , γιατί η αλόγιστη χρήση συνεπάγετε την αισθητή μείωση και την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

15. Ο Διευθυντής του Camping έχει το δικαίωμα σε περίπτωση που οι κατασκηνωτές δεν ακoλουθούν τον ισχύοντα κανονισμό και δεν πειθαρχούν σε γενόμενη παρατήρηση ή υπόδειξη να τους απαγορεύσει την παραμονή ή την είσοδο στο Camping όπως επίσης και την απομάκρυνσή τους από τον χώρο του Camping.

16. Σε κάθε περίπτωση κατά την οποία η Διεύθυνση του Camping κρίνει ότι η συμπεριφορά του πελάτη είναι για την ασφάλεια των υπολοίπων ως και την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης είναι μόνη αρμόδια να αποφασίσει για την σύσταση ή την απομάκρυνση του πελάτη.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

 

Εκπτώσεις

Επικοινωνία

CAMPING Camping Καλάνδρας
Καλάνδρα Χαλκιδική
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +30 23740 41123, FAX: +30 23740 41123
Φόρμα επικοινωνίας

Camping Καλάνδρας
hotel_1_494.jpg hotel_1_511.jpg hotel_1_370.jpg hotel_1_365.jpg camping kalandra.jpg

 

Ξενοδόχος

Αν είστε ξενοδόχος συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου ξενοδόχων. Σύνδεση

test