1.jpg
3.jpg
4.jpg
2.jpg

ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Photo Gallery

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα11
mod_vvisit_counterΧτες28
mod_vvisit_counterΑυτή την εβδομάδα39
mod_vvisit_counterΤην περασμένη εβδομάδα591
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα3257
mod_vvisit_counterΤον περασμένο μήνα5125
mod_vvisit_counterΌλες τις μέρες286620

Who's Online

Έχουμε 9 επισκέπτες συνδεδεμένους

Κανονισμός Λειτουργίας

Εκτύπωση PDF

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΚΗΝΩΝ

 

1.  Ο κατασκηνωτής κατά την Είσοδο του στο Camping υποχρεούται να παραδίδει το Διαβατήριό του ή την Ταυτότητά του.

2. Την ημέρα Αναχωρήσεως ο Πελάτης έχει δικαίωμα να παραμείνει στο ενοικιαζόμενο χώρο μέχρι την 14:00 ώρα. Σε περίπτωση καθυστέρησης της αναχωρήσεώς του πέραν της καθορισμένης αυτής ώρας υποχρεούται να καταβάλλει εάν παραμείνει το αντίτιμο της διανυκτέρευσης .

3.  Κατά τη διάρκεια των ωρών κοινής ησυχίας από 14:30 – 17:00 και από 24:00 -07:00, ο κάθε Κατασκηνωτής είναι υποχρεωμένος να μην διαταράσσει την ησυχία των άλλων.

4. Οι Κατασκηνωτές είναι υποχρεωμένοι να προσέχουν ώστε να μην προκαλούν ζημίες στις εγκαταστάσεις ή στο εξοπλισμό . Ιδιαίτερα παρακαλούνται οι Κατασκηνωτές να προσέχουν το γκαζόν . Σε περίπτωση που προκληθεί ζημία στις εγκαταστάσεις ή στον εξοπλισμό με υπαιτιότητα του πελάτη , υποχρεούται στην καταβολή του αντίτιμου της προσκληθείσας ζημίας .

5.  Η εξωτερική πόρτα εισόδου κλείνει ΑΥΣΤΗΡΑ στις 24:00 ακριβώς και ανοίγει στις 7:00. Κατά τις ώρες 24:00 -07:00 απαγορεύεται η κίνηση παντός οχήματος εντός του Camping (Αυτοκίνητο –Μοτοσικλέτα – Ποδήλατο ). Από τον κανόνα δεν εξαιρείται κανείς ακόμα και εάν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος .

6. Επισκέψεις επιτρέπονται μόνο κατόπιν αδείας από την Reception (υποδοχή) του Camping και ύστερα από την παράδοση της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου . Η παραμονή στο χώρο του Camping δεν πρέπει να υπερβαίνει τις δυο 2 ώρες και ο αριθμός   των ατόμων να είναι το δυνατό περιορισμένος . Μετά το δίωρο και μέχρι 6 ώρες χρεώνεται με τιμή διημέρευσης και μετά 6 ώρες και μέχρι 24 ώρες με τιμή διανυκτέρευσης .

7. Τα σκυλιά πρέπει να είναι δεμένα και να φορούν φίμωτρο . Η ελεύθερη διακίνησή στο Camping και ιδιαίτερα στο παραλιακό χώρο απαγορεύεται αυστηρά (απαγορεύεται αυστηρά να κάνουν μπάνιο στην θάλασσα στο χώρο του Camping). Σε περίπτωση που ο σκύλος ενοχλεί πρέπει αμέσως να απομακρυνθεί.

8. Η μεγίστη ταχύτητα τροχοφόρων εντός του Camping είναι 10 Km. Στο οδηγό αυτοκίνητου που θα κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα , θα αφαιρείται η Κάρτα Εισόδου και δεν θα του επιτρέπεται πλέον η Είσοδος στο Camping. Απαγορεύεται επίσης η Είσοδος σε οδηγό Αυτοκίνητου που κατά την εκτίμηση του Φύλακα έχει καταναλώσει ποσότητα Αλκοόλ ή άλλων ουσιών .

9.Η φωτιά στο ύπαιθρο για ψήσιμο ή για άλλους σκοπούς , απαγορεύεται αυστηρότητα εκτός αν υπάρχει η κατάλληλη συσκευή.

10.Η Διεύθυνση του Camping δεν είναι υπεύθυνη για απώλεια αντικειμένων λόγω κλοπής ή φθοράς . Οι Κατασκηνωτές πρέπει να φροντίζουν οι ίδιοι για την φύλαξη της ιδιοκτησίας τους . Αντικείμενα αξίας μπορούν να δοθούν για φύλαξη στην Διεύθυνση του Camping όπου υπάρχει χώρος ασφαλείας .

11. Η Διεύθυνση του Camping απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για βλάβη –κλοπή –ζημία- φωτιά που προκαλείται στην Σκηνή εντός του χώρου του  Camping κατά την περίοδο λειτουργίας η ΦΥΛΑΞΗΣ που προέρχεται από τρίτο πρόσωπο ή καιρικά φαινόμενα (πλημμύρα –κεραυνούς –φωτιά –πτώση δένδρου).

12. Η διακίνηση των ποδηλάτων εντός Μονάδας καθορίζεται από 09:00 – 14:00 και από 17:00 -21:00. Παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνούν ανάλογα για την εφαρμογή του ωραρίου.

13. Η θέση στην οποία τοποθετείται η σκηνή υποδεικνύεται αποκλειστικά από το προσωπικό του Camping. Επίσης απαγορεύεται η αλλαγή θέσεως χωρίς την προηγούμενη έγκριση της RECEPTION (υποδοχής).

14. Παρακαλούμε δείξτε ιδιαίτερη ευαισθησία στους κοινοχρήστους χώρους (W.C., ΝΤΟΥΖ, κ.λ.π.) και μην καταναλώνετε άσκοπα ζεστό νερό και ρεύμα , γιατί η αλόγιστη χρήση συνεπάγετε την αισθητή μείωση και την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

15. Ο Διευθυντής του Camping έχει το δικαίωμα σε περίπτωση που οι κατασκηνωτές δεν ακoλουθούν τον ισχύοντα κανονισμό και δεν πειθαρχούν σε γενόμενη παρατήρηση ή υπόδειξη να τους απαγορεύσει την παραμονή ή την είσοδο στο Camping όπως επίσης και την απομάκρυνσή τους από τον χώρο του Camping.

16. Σε κάθε περίπτωση κατά την οποία η Διεύθυνση του Camping κρίνει ότι η συμπεριφορά του πελάτη είναι για την ασφάλεια των υπολοίπων ως και την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης είναι μόνη αρμόδια να αποφασίσει για την σύσταση ή την απομάκρυνση του πελάτη.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ